Συμβεβλημενοι ΕΟΔΕΑΠ άμεση εξόφληση του 80% της αξίας

Υπουργείο Υγείας  | Σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης

Ενημέρωση ΕΔΟΕΑΠ

 

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνει η χώρα μας και στην προσπάθεια του ΕΔΟΕΑΠ να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε  ότι, από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 και για διάστημα 2 μηνών, όλοι οι συμβεβλημένοι με τον ΕΔΟΕΑΠ πάροχοι υγείας θα πρέπει να στέλνουν τα τιμολόγιά τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση typ@edoeap.gr και εν συνεχεία ταχυδρομικά στη διεύθυνση όλα τα πρωτότυπα παραστατικά πληρωμής που απαιτούνται σύμφωνα με τη σύμβασή τους.
Με την παραλαβή του ηλεκτρονικού τιμολογίου, ο ΕΔΟΕΑΠ θα φροντίζει για την άμεση εξόφληση του 80% της αξίας του, ενώ με την ταχυδρομική παραλαβή των παραστατικών και την εκκαθάρισή τους σε δεύτερο χρόνο, θα εξοφλείται και το υπόλοιπο ποσό του τιμολογίου.
Πρωτόκολλο θα δίνεται με την παραλαβή των πρωτότυπων παραστατικών, το οποίο μπορεί να αποστέλλεται με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση που θα δηλώσει κάθε πάροχος μαζί με την αποστολή των παραστατικών.
Είναι κατανοητό σε όλους μας, ότι η πρωτόγνωρη για τη χώρα μας κατάσταση που βιώνουμε, απαιτεί ιδιαίτερους χειρισμούς και σε αυτούς προσδοκά να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο ο Οργανισμός μας, διασφαλίζοντας τη δημόσια υγεία, τη συνεχή τη λειτουργία του και την εξυπηρέτηση τόσο των ασφαλισμένων του, όσο και των συνεργατών του.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ για αθληση

ΙΑΤΡΙΚΗ_ΒΕΒΑΙΩΣΗ_ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ...

Webinar: Λοιμώξεις & Covid-19

Webinar: Λοιμώξεις & Covid-19   Η Εταιρεία Παθολογίας Ελλάδος, σας προσκαλεί σε Webinar την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 και ώρα: 19.00 -...

Ευρωπαικη ερευνα για εμβολια Παρακληση για συμμετοχη

ΑΠ 5559_ΠΙΣ ΠΡΟΣ ΙΣ_ΕΡΕΥΝΑ ΕΕ_ΕΜΒΟΛΙΑ (2)...