Ενημέρωση για Προσωπικά Δεδομένα

Εκδηλώσεις-Σεμινάρια 

Subscribe to Newsletter

Αγαπητή/έ Συνεργάτη Ιατρέ,


Το Πανελλαδικό Δίκτυο Vresgiatro παρακολουθεί στενά τις νέες εξελίξεις σχετικά με την εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 2016/679  για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. 

Στο πλαίσιο του υποστηρικτικού ρόλου μας για όλα τα Μέλη μας, έχουμε απευθυνθεί σε εξειδικευμένο νομικό γραφείο, το οποίο μας κατευθύνει προς την κατεύθυνση της πλήρους συμμόρφωσης του Δικτύου μας με τον Κανονισμό και άρα της πλήρους κάλυψης όλων των Μελών μας.

Σε κάθε περίπτωση πρώτο μέλημά μας είναι να καθησυχάσουμε όλα τα Μέλη μας, που ως υπεύθυνοι λειτουργοί της Υγείας τηρούν το Ιατρικό απόρρητο και τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.

Πρωταρχικός στόχος μας είναι κανένα Μέλος μας να μην πέσει θύμα παραπληροφόρησης ή εκμετάλλευσης από την αναστάτωση που έχει προκληθεί στην αγορά και να μην υποστεί αχρείαστα κόστη.

Για το λόγο αυτό, σας καλούμε σε δωρεάν διαδικτυακή τηλεδιάσκεψη για την πλήρη ενημέρωσή σας.

Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη βδομάδα σε ακριβή χρόνο που θα σας ανακοινωθεί με άλλο μήνυμα, στο οποίο θα λάβετε και οδηγίες σύνδεσης με την πλατφόρμα διαδικτυακών τηλεδιασκέψεων.

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στο πεδίο παρακάτω. 

Με εκτίμηση,
Το Δίκτυο Vresgiatro
-------------------------------------------
info@vresgiatro,gr
T: +30 210 7210830
F: +30 211 7909001
Γρ. Λαμπράκη 403, 18757, Κερατσίνι, Πειραιάς
www.vresgiatro.gr
-------------------------------------------


www.vresgiatro.gr
-------------------------------------------

 
Δηλώστε εδώ συμμετοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΑΘ, ΑΝΑΤΟΜ. ΝΕΥΡΟΛΟΓΩΝ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΩΝ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ

1. Στη MediCarrera αναζητούμε ειδικούς ιατρούς ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ, για μόνιμες θέσεις εργασίας σε δημόσια νοσοκομεία της Σουηδίας, Δανίας και Νορβηγίας. ΠροσφέρονταιΔΩΡΕΑΝ μαθήματα εκμάθησης γλώσσας...

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡΗΧΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΠ ΠΙΣ 1391...

14o Ετήσιο Συνέδριο Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας & Cardio Cath Live Demonstration Course 2018

  14o Ετήσιο ΣυνέδριοΕλληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας&Cardio Cath Meeting 2018Live Demonstration Course&Ειδικό Σεμινάριο προετοιμασίας Ειδικευομένωνγια Πανελλήνιες Εξετάσεις Ειδικότητας       14o...