ΑΤΤΙΚΟΡΑΜΑ στη ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ- ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Εκδηλώσεις-Σεμινάρια 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής σας προσκαλούμε στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο στη Μαιευτική και Γυναικολογία «ΑΤΤΙΚΟΡΑΜΑ», το οποίο διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Οικογενειακού Προγραμματισμού, Αντισύλληψης και Αναπαραγωγικής Υγείας, τη Γ' Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική ΕΚΠΑ και την Έδρα Unesco Εφηβικής Υγείας και Ιατρικής στις 29 Μαϊου-1 Ιουνίου 2019..

Η ειδικότητα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας αποτελεί μία από τις ταχέως εξελισσόμενες ειδικότητες και ο σύγχρονος μαιευτήρας-γυναικολόγος θα πρέπει να ενημερώνεται συνεχώς. Σκοπός του συνεδρίου αυτού είναι η εξοικείωση με όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αλλάζουν την καθημερινή πρακτική στη Μαιευτική και Γυναικολογία.

Τη Τετάρτη 29 Μαΐου 2019 θα γίνει ένα σεμινάριο εισαγωγής στην υστεροσκόπηση, στο Αττικό Κτίριο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών (Υπεύθυνοι διοργάνωσης: Ι. Χατζηπαπάς, Β. Περγιαλιώτης, Δ. Ζυγούρης, Γλώσσα: Ελληνική).

To «ΑΤΤΙΚΟΡΑΜΑ 2019» είναι αφιερωμένο στον πρωτεργάτη της Ιατρικής του Εμβρύου Καθηγητή κ. Κύπρο Νικολαϊδη και στη Μονάδα Εμβρυομητρικής Ιατρικής και Θεραπείας Εμβρύου «ΚΥΠΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ» της Γ' Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν». Για το λόγο αυτό, στις 30 Μαΐου 2019 θα γίνει το Course in Fetal Medicine for Experts and Beginners, στο ξενοδοχείο Caravel. Θα είναι μια γιορτή της Ιατρικής του Εμβρύου, στην οποία θα διδάξουν καταξιωμένοι ειδικοί από όλο τον κόσμο (Υπεύθυνος διοργάνωσης: Γ.Κ. Παπαϊωάννου, Γλώσσα: Αγγλική).

Στις 31 Μαϊου και 1 Ιουνίου θα παρουσιαστούν στο ξενοδοχείο Caravel όλες οι τελευταίες εξελίξεις στη Μαιευτική και Γυναικολογία, την Εμβρυομητρική Ιατρική, τη Γυναικολογική Ογκολογία, την Αναπαραγωγική Ιατρική, τη Γυναικολογική Ουρολογία, την Ενδοσκόπηση και τις Παθήσεις Μαστού.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στις εργασίες αυτού του Συνεδρίου, με την βεβαιότητα ότι κάθε χρόνο θα ερχόμαστε στο ΑΤΤΙΚΟΡΑΜΑ για να παρακολουθήσουμε τις τελευταίες εξελίξεις της ειδικότητάς μας.


Με τιμή,

Καθηγήτρια Σοφία Καλανταρίδου
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής
ΑΤΤΙΚΟΡΑΜΑ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ